Wedstrijdjudo

Wedstrijdklasse_2013

JCR is de afgelopen jaren een begrip geworden in het hedendaagse judo. We zijn de afgelopen jaren toonaangevend op de districtskampioenschappen en op de Nederlandse Kampioenschappen zijn we vaak met veel judoka’s vertegenwoordigd.


Om goede prestaties neer te kunnen zetten is clubbinding, vriendschap, gezelligheid, etc. erg belangrijk in onze visie. Je moet altijd plezier in je sport beleven en daarom is onze cryptische missie ook ‘Gezelligheid op topniveau’. Zonder hierbij te vergeten dat iedereen zijn sport op zijn/haar eigen manier kan beoefenen, dus op recreatieniveau, wedstrijdniveau of op topniveau. Voor alle judoka’s willen wij een club zijn naar zijn/haar hart waar ieder op een zo plezierig mogelijke manier zijn/haar vrijtijdsbesteding kan beoefenen.


Onze wedstrijdjudoka's doen mee aan toernooien in zowel het binnnen- als het buitenland en vele daarvan staan op het punt door te breken op (inter)nationaal niveau. Geregeld vallen judoka’s van JCR in de prijzen op de nationale kampioenschappen, maar ook op internationaal niveau behalen de judoka’s van JCR goede resultaten, zoals op de EK junioren, WK junioren, World Cup-toernooien, etc. Op deze website zijn alle resultaten van JCR te vinden.


JCR haalt met judo voor kinderen het beste uit het jeugd judo!
JBN nocnsf