Judoleraren

Judoleraar worden

Onze organisatie groeit er komen steeds meer locaties bij. Judo is populair onder de kinderen. Een van de redenen is dat wij naast professionele lessen geven, de lessen zo geven dat de kinderen het helemaal naar hun zin hebben. Het is niet belangrijk om beter te zijn dan een ander Het is belangrijk beter te zijn dan gisteren, Door onze groei zijn wij constant op zoek naar gediplomeerde judoleraren, CIOS sportleraren of judoka’s met lesgeef ervaring die opgeleid willen worden volgens de eisen van Judo Bond Nederland. die het ook eens is met onze missie en visie. Beschik jij over de juiste motivatie en kun je goed met kinderen overweg of heb je zelfs ruime ervaring met het geven van judolessen aan kinderen vanaf 5 jaar? Dan kun je wellicht judo-les geven op een van onze locaties of beginnen als assistent leraar onder begeleiding van een van onze vaste judoleraren, Stuur je motivatie naar info@jcrjudo.nl

Vacature parttime judoleraar regio Rotterdam

JCR- Judo is op zoek naar een enthousiaste judoleraar voor de regio Rotterdam. 
Wil jij werken bij een jong, dynamisch stichting? Vind je het leuk om een eigen groep les te geven? Wij zoeken iemand die in het bezit is van de zwarte band, tenminste opgeleid tot het diploma judoleraar A wil worden en eigen vervoer heeft. Wij staan voor spelenderwijs kinderen in aanraking laten komen met de judosport, plezier maken en vakbekwaamheid. Spreekt dit jou aan? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar info@jcrjudo.nl.
wij zijn opzoek naar en parttime judoleraar met de mogelijkheid om door te groeien naar een fulltime baan van 38 uur. opleiding wort na het behalen van het diploma judoleraar vergoed door de stichting.

Ons vaste Team van judo leraren zijn:
Mario Nooitgedagt
Dyon Blom
Danny vd Linden
Savina Anedda
Miquell Blom
Robbie Beers

Dojo Assistent trainers:

Vera de Lacombé
Martijn Crijnen.
Joachim Kisman
Sabine Schilte
Victor Bok
Ynte de Haan-Schrijver
Robin Olij


Coaches

Mario Nooitgedagt,
Dyon Blom,
Savina Anedda
Danny vd Linden

Club scheidsrechters:

Savina Anedda
Dyon Blom
Satisch Balak
Nils Jacobsen
Casper de Bruin
Martijn Crijnen
Lotte van Rees
Robin Olij
Lisa de Lacombé
Vera de Lacombé
Jessica Buil
Stefan den Hoedt
Xueli Abbing
Irene Lopulalan
Victor Blok
Giulia de Kreuk

Onze sponsors