Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Knallende Start van de Liga JCR judo 

Vandaag  29 september was het eindelijk zover: de eerste ronde van de Liga! Een super spannend teamtoernooi dat uit twee rondes bestaat, waarna de beste vier teams strijden om een plek in de derde finale ronde . Nederland is in dit toernooi in drieën verdeeld en ons team komt uit in Liga 2 van Zuidwest Nederland, en vandaag stonden er knallers van wedstrijden op het programma tegen Lu Gia Jen, Kenamju en Yotosama. in ons team stonden vandaag Luka Groenwegen vd Weijden, Satish Balak, Antonin Mady, Joram Berwald, Danny vd Linden, Mansur Adzorov, Ibrahim Dijks, Raymon Vos en Dima Diak.

We gingen keihard van start en wonnen de eerste wedstrijd met maar liefst 4-0! De tweede partij was bloedstollend spannend, eindigend in 2-2, maar helaas verloren we nét in de golden score. Toch lieten we ons niet kennen, want in de laatste wedstrijd pakten we opnieuw de winst met een overtuigende 4-0!

Het was een fantastische dag vol mooie acties, sterke throws en teamspirit. Als kers op de taart hebben we de dag gezellig afgesloten met een hapje en drankje met het team. Supporters en judoka’s bedankt!

We kunnen niet wachten op de volgende ronde op 2 november! Let’s go!