Club informatie

JCR-Judo is een prachtige sportclub er wordt judo en bootcamp gegeven voor jong en oud, voor jongens en meisjes. Wij starten met sportief bewegen op de judomat al vanaf 2 jaar. Over judo is al veel geschreven en in al deze geschriften komt naar voren, dat judo goed is voor de lichamelijke en mentale vorming. Voor kinderen is judo een gericht stoeispel, met een bijzondere discipline ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke groei.

Voor tieners is judo een hele goede manier om het lichamelijke en mentale evenwicht te vinden of te hervinden. Voor volwassenen is judo een prima middel om altijd gericht de body te trainen, zelfvertrouwen en coördinatie te behouden en zich veilig te voelen.

Iemand die judo doet is driemaal gewapend!

  • je leert een verdedigingskunst
  • je krijgt meer zelfvertrouwen
  • je wordt fysiek sterker

Om te leren voelen wat dit in al zijn facetten inhoudt, is de judoclub waar judo geleerd wordt van het grootste belang. Dat die judoclub je de mogelijkheden bied om door te groeien het is heel belangrijk wie de leiding heeft, wie judo les geeft, of er voldoende keus is, en de kans krijgt dat jij je sport beleeft naar eigen kunnen of er aan de verschillende judobehoeften kan worden voldaan door de judoclub.

Wij werken samen met verschillende BSO maar ook met andere sport vergingen, geven judolessen in diverse locatie in Barendrecht en Rotterdam

We willen je graag een keer uitnodigen voor een proef les als je nog nooit aan judo heb gedaan bij de recreatie judo lessen of kom een keer met de wedstrijd-groep mee trainen om te kijken of onze club mentaliteit bij jou past

JCR-Judo . Gezelligheid op topniveau