JCR teams kampioen van Zuid Holland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JCR teams kampioen van Zuid Holland


Coaches Savina en Dyon zijn met de geselecteerde judoka's van JCR de Zuid Hollandse kampioenschappen in Dordrecht gegaan. Met de heren -12 jaar en met de meiden -15 jaar mixteam met JTH. Daar hebben de judoka's hard geknokt om te kunnen winnen. De Dames hebben in de hoofd klasse met 3-2, 4-1, 4-1 en 3-2.... Gewonnen en werden kampioen van Zuid-Holland en daardoor hebben zich geplaatst voor het Nederlands kampioenschap. Dat op 15 juni in Nijmegen zal plaats vinden.

De heren hebben in de 1ste klasse al hun wedstrijden gewonnen 2 maal met 3-2 en 2 maal met 4-1. een enorm goede Prestatie! Met schitterende worpen!. Ze zijn door dit resultaat gepromoveerd naar de Hoofdklasse
Hoe werkt een team toernooi,
5 judoka's staan op de mat en judoën om ste beurt van een licht gewicht naar zwaar 1 tegen 1, dus win je 3 partijen van de 5 win je de wedstrijd met je team.
Omdat de judoka's het zo goed hebben gedaan en het teamgevoel er zo goed in zat heeft JCR de kampioenen getrakteerd op een happymeal bij de bekende M.
De toppers van team JCR: - 12 Kaya Kooij, Mauricio Coster, Luka Groenewegen van der Weijden, Jay Meiland, Moos Lagerwaard, David Stam, Jaydon de Bruijn en Arthur Bok.
Toppers - 15 van JCR Lotte van Rees, Angela Bruens en Jessica Buil. 
Jongens en meiden van JCR GEFELICITEERD!