Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Examen week JCR judo een succes

Het was een fantastische week vol met slipexamens op elke afdeling, en vandaag hebben we de examenweek van JCR Judo afgesloten met het kyu-graadexamen (bandexamen).

Wat een prestatie! Drie groepen judoka’s, variërend in leeftijd van 7 tot 56 jaar, hebben hun bandexamen afgelegd en hebben hun geleerde technieken laten zien. Van geel tot blauw hebben jullie allemaal indruk gemaakt met jullie vaardigheden.

We zagen dat sommigen van jullie zenuwachtig waren, maar dankzij de steun en begeleiding van de examinatoren hebben jullie de uitdagingen weten te overwinnen. Daarom willen we jullie allemaal van harte feliciteren met jullie nieuwe kyugraad (band) of slip!

Deze prestatie is een bewijs van jullie toewijding, harde werk en doorzettingsvermogen. Jullie hebben laten zien dat jullie bereid zijn om te leren en te groeien in jullie judo-vaardigheden. We zijn ontzettend trots op jullie en jullie prestaties.

Daarnaast willen we ook alle examinatoren bedanken voor hun onschatbare hulp. Jullie hebben niet alleen de technische aspecten van het examen beoordeeld, maar jullie hebben ook de judoka’s aangemoedigd en hen door de zenuwen heen gesleept. Jullie bijdrage aan het succes van dit evenement is van onschatbare waarde en wordt zeer gewaardeerd.

Laten we deze prestatie vieren en blijven streven naar groei en succes in onze judo-reis. Nogmaals, van harte gefeliciteerd en bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het kyu-graadexamen!