JCR judo bokaal (clubkampioenschappen) groot succes

jcr judo bokaal clubkampioenschappen

Afgelopen zaterdag waren de JCR judo clubkampioenschappen.
Maar liefst 180 judoka’s van JCR judo kwamen de mat op om te judoën. Alle kinderen kwamen op muziek de zaal in, onder luid applaus van de ouders en belangstellenden. Als warming-up werd er een leuke dans gedaan op swingende muziek.
Voor aanvang van de wedstrijden werden het jongens- en meisjesteam dat kampioen van Zuid-Holland is geworden in het zonnetje gezet. Ook werd de ‘Judoka van het jaar’ prijs uitgereikt. Voor de leeftijdscategorie -12 jaar ging de 1steprijs naar Luka Groenewegen van de Weijden en de 2deprijs naar Arthur Bok. In de leeftijdscategorie +12 jaar ging de 1steprijs naar Jessica Buil, de 2deprijs naar Giulia de Kreuk en de 3deprijs naar Antwayne Gario. 

Nadat alle spannende wedstrijden op de 8 matten waren voltooid volgde de prijsuitreiking.
Alle judoka’s ontvingen een mooie prijs en een gezonde appel, welke werd gesponsord door Rainbow International. De uitreiking werd gedaan door erelid van JCR judo meervoudig Olympisch medaille winnares Deborah Gravenstijn.
De organisatie en JCR judo kijken terug op een geslaagd toernooi en een geslaagd en sportief jaar. Wij bedanken alle 40 vrijwilligers zonder wiens enthousiasme en inzet deze dag niet was gelukt!