Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

JCR Judo Team -12 jaar behaald 5e plaats op Nederlandse Kampioenschappen

Vandaag 16 juni 2024 vond in Nijmegen de Nederlandse kampioenschappen judo voor teams onder 12 jaar plaats. Het JCR Judo team heeft hierbij een indrukwekkende 5e plaats van Nederland weten te bemachtigen. Namens JCR Judo namen deel: Julia Tekin , Sarha Alper, Tess Staaij, Sophie Bijnen, Eleah Mendes Barbosa Lisa van Wensveen en Malia Borges Dias. Deze meiden hadden zich geplaatst voor dit kampioenschap door drie weken geleden 2de te zij geworden van Zuid- Holland.

Het team begon met een goede overwinning op judo A7 (de kampioen van noord Nederland) 3-2, daarna helaas verloren van de latere nummer 2 Hercules. Maar de meiden herpakten zich goed door vervolgens te winnen van judo Yushi (kampioen van Noord Holland) 4-1 en van TP oost (kampioen van Oost Nederland) 5-0. Helaas verloren ze de wedstrijd om het brons nipt met 3-2 van Theo Meijer sport.

De meiden van JCR Judo mogen terugkijken op een geweldige prestatie. Coaches Mario, Savina en Miranda zijn dan ook enorm trots op het team en hun inzet. Natuurlijk mocht een bezoek aan de bekende M niet uitblijven na deze goede prestatie.
Judoka’s, supporters, SI Schiedam en coaches bedankt !

Een welverdiende felicitatie voor dit getalenteerde JCR Judo meiden team!

5de plaats
JCR judo meiden -12 jaar