Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

jeugd judo

Rollen, rennen, trekken, duwen, werpen en vallen

 Voor de allerjongsten

Is judo een ideale sport voor een goede ontwikkeling van jonge kinderen van 4 tot 6 jaar. De mentale en fysieke vaardigheden die jonge kinderen opdoen in de lessen zullen hun persoonlijke ontwikkeling enorm stimuleren. Spelenderwijs leren kinderen bewegen, rollen, rennen, klimmen en klauteren. Maar ook zorg dragen voor elkaar en functioneren in een groep zijn belangrijke vaardigheden waar ze spelenderwijs mee in aanraking komen. Ze leren om te luisteren naar instructies en ze leren om samen te werken. Doordat de lessen in een speelse vorm worden gegeven, sluit het geheel goed aan op de belevingswereld van het kind.

En dan de volgende stap

Als kinderen de zesjarige leeftijd bereikt hebben kunnen ze jeugdjudo gaan volgen. Jeugdjudo richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar en is geschikt voor jongens en meisjes. Iedereen kan aan judo doen.

Meerdere locaties in Rotterdam en Barendrecht

JCR-Judo is al jaren een begrip in de sportwereld. Al sinds 1980 worden er op vele locaties judo lessen gegeven onder de vlag van JCR. Wekelijks gaan er ruim 600 kinderen naar een van de vele lessen bij hun in de buurt.

De meerwaarde van judo is alom bewezen en de vaardigheden die er tijdens de lessen worden opgedaan hebben zowel op fysiek als op mentaal vlak een enorme positieve invloed. JCR-Judo werkt met trainers/trainsters die allemaal een enorme ervaring hebben binnen het judo. Ze zijn zeer gedreven om in een veilig sportklimaat kinderen een plezierige sportieve ontwikkeling te geven.

Meer dan alleen lessen

Naast de wekelijkse reguliere lessen organiseert JCR-Judo veel activiteiten en evenementen zoals:

  • clubtoernooien;
  • judo instuif 
  • themalessen;
  • trainingsdagen;
  • spelletjes lessen;
  • examens;
  • en nog veel meer leuke recreatieve activiteiten.

Als u opmerkingen heeft of iets mist, stuur ons dan een e-mail info@JCRjudo.nl

Onze sponsors