Judobond

Judobond Nederland

De Judo Bond Nederland (JBN) is een overkoepelende sportbond die de belangen behartigt van ongeveer 43.000 judo-, jiu-jitsu- en aikidoleden. JCR-Judo is net als de meeste andere judoscholen in Nederland aangesloten bij de JBN (Aansluitnummer: D2SM182). Het is belangrijk dat judoka’s lid worden van de Judo Bond Nederland. Graduaties die bij de judo-examens worden behaald, zijn pas officieel erkend wanneer deze bij de Judo Bond Nederland geregistreerd staan. Hiervoor dient u lid te zijn van de JBN. Daarnaast dient een judoka lid te zijn van de Judo Bond Nederland om mee te mogen doen met judowedstrijden buiten de eigen judoschool.

Als sporter van JCR-Judo bent u niet automatisch lid van de JBN. De ouders of vertegenwoordigers van de sporter dient hiervoor zelf het initiatief voor te nemen: voor de inschrijving maar ook voor het opzeggen van het lidmaatschap van de JBN. Het lidmaatschap van de JBN staat los van het lidmaatschap van JCR-Judo, De kosten voor het lidmaatschap van de JBN zijn afhankelijk van de leeftijd van de sporter.

hier onder een link naar de J.B.N Nederland .

http://www.jbn.nl

Na inschrijving ontvangt u van de JBN een judopaspoort en de JBN-Pas. Het judopaspoort dient te samen met de JBN-Pas als bewijs van lidmaatschap van de JBN. Zowel dit paspoort als de JBN-Pas dienen altijd bij de judo-examens en de judotoernooien te worden meegenomen. In het judo paspoort kunnen graduaties en wedstrijdresultaten worden bijgehouden. Na inschrijving ontvangt u van de JBN een judo paspoort en de JBN pas. Het judo paspoort dient te samen met de JBN pas als bewijs van lidmaatschap van de JBN. Zowel dit paspoort als de JBN pas dienen altijd bij de judo-examens en de judo toernooien te worden meegenomen. In het judopaspoort kunnen graduaties en wedstrijdresultaten worden bijgehouden.

Onze sponsors