Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Lindey en Giulia 3de van Zuid-Holland en geplaatst voor Nederlands kampioenschap -18 jaar

Vandaag waren er in Dordrecht de Zuid-Hollandse kampioenschappen -18 jaar. Voor JCR kwamen er 8 judoka’s op de mat.
Voordat de wedstrijden begonnen moesten de judoka’s en toeschouwers een bewijs van testen voor toegang of een bewijs van inenting laten zien, en als dat goed was konden ze naar binnen of meedoen met de wedstrijden.
De meiden beten de spits af en daar werden Giulia en Lindey derde van Zuid-Holland en hebben zich geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen in Den Haag over twee weken.
Marissa en Irene hebben goed geknokt en werden vijfde en plaatste zich hiermee net niet voor de Nederlandse kampioenschappen.Jessica heeft ook goed geknokt maar helaas heeft zij zich niet geplaatst.
In de middag waren de jongens aan de beurt. Voor Ynthe en Ibrahiem was dit hun eerste wedstrijd ooit. Ze hebben hun huid heel duur verkocht, maar konden helaas geen potten breken. Victor daarentegen deed na 5 jaar weer mee aan een wedstrijd en won 3 partijen, en verloor er helaas 2. Hij heeft zich hiermee net niet geplaatst. We kunnen terug kijken op een goed en leerzaam toernooi. Op naar het volgende toernooi en meiden succes op het Nederlands kampioenschap!!