Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Judo op school of sportvereniging

  1. Fysieke ontwikkeling:
    Judo vereist een goede lichaamshouding, coördinatie, balans en kracht, die allemaal bijdragen aan de fysieke ontwikkeling van kinderen.

  2. Zelfvertrouwen: Judo leert kinderen hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen en hoe ze zichzelf kunnen verdedigen, waardoor hun zelfvertrouwen toeneemt.

  3. Respect en discipline: Judo is gebaseerd op respect voor anderen en discipline, die belangrijke waarden zijn om kinderen te leren.

  4. Sociale vaardigheden: Judo wordt beoefend in groepen, waardoor kinderen sociale vaardigheden ontwikkelen, zoals samenwerking en respect voor anderen.

  5. Veiligheid: Judo leert kinderen hoe ze veilig kunnen vallen en hoe ze zichzelf kunnen beschermen, waardoor ze minder kans hebben op blessures tijdens het spelen en sporten.

  6. Concentratie en focus: Judo vereist concentratie en focus, waardoor kinderen deze vaardigheden ontwikkelen en kunnen toepassen op andere aspecten van hun leven, zoals op school.

  7. Plezier: Judo kan erg leuk zijn voor kinderen, waardoor het gemakkelijker wordt om hen te motiveren om te sporten en actief te blijven.

Het is niet belangrijk om beter te zijn dan een ander,
                                               het is belangrijk om beter te zijn dan gisteren.

Onze sponsors