Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Vliegdekschip de HMS Prince of Wales judoka’s bezoeken JCR judo tijdens tussenstop

Rotterdam – Op woensdag 20 maart werden de judoka’s van het vlaggenschip van de NAVO, de HMS Prince of Wales, hartelijk ontvangen bij JCR judo tijdens een tussenstop in de stad. Na vijf weken op zee te hebben doorgebracht, maakten de judoka’s gebruik van de gelegenheid om de benen te strekken en zich aan te sluiten bij de wekelijkse judo trainingen van JCR judo.

Het bezoek van de HMS Prince of Wales judoka’s aan JCR judo was een sportieve ontmoeting waarbij ze werden overweldigd door het aantal ervaren wedstrijdjudoka’s dat op de mat staat bij JCR judo. De judoka’s van JCR verwelkomden hun gasten met open armen en deelden graag hun passie voor de sport. Dit resulteerde in een goede training met techniek en veel randori

“Tijdens onze tussenstop in Rotterdam wilden we graag deelnemen aan een lokale judotraining om onze judovaardigheden te verbeteren en nieuwe mensen te ontmoeten”, aldus een van de judoka’s van de HMS Prince of Wales. “We zijn onder de indruk van de gastvrijheid van JCR judo en de hoge kwaliteit van hun trainingssessies en trainingspartners “.