aangepaste Covid-19 regels na 14 oktober 2020

Regels waar wij ons bij JCR-judo aan gaan houden.

Natuurlijk gebruiken we met elkaar ons gezonde verstand.

Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels van het RIVM in acht:

 • We vragen iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen in de binnenruimtes van de sportaccommodaties (tijdens de sportles wordt deze pas afgedaan)
 • De groepsgrootte binnenin de sportzaal is niet meer dan 30 personen inclusief de begeleiders (sportleraren)
 • De kleedkamers zijn gesloten (dus kleed je thuis om, doe je JCR-training jack of een warme jas over je judopak aan en kom naar de club) 
 • De toiletten zijn wel open maar we gebruiken deze zo min mogelijk 
 • Leden van 18 jaar en ouder trainen met maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar. Er kunnen maximaal 20 deelnemers inclusief de trainers in de zaal. (Sta je niet ingeschreven reserveer op tijd, inschrijving is verplicht) judo is even niet mogelijk maar we bieden een alternatieve training aan om je conditie op pijl houden.
 • Ouders en toeschouwers mogen niet in het gebouw en blijven buiten wachten op hun kinderen met inachtneming van de 1,5m afstand.
 • Alleen als je als ouder/verzorger iets wilt vragen/doorgeven aan de judoleraar kan je met inachtneming van de 1,5m afstand tot de judoleraar met een mondkapje op naar binnen komen.

Houd u zich daar alstublieft aan!

Regels voor de sporters

 1. We gaan alleen sporten als we geen gezondheidsklachten hebben. Zijn we verkouden (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, koorts) dan blijven we thuis;
 2. Ontstaan er gezondheidsklachten tijdens het sporten, stop dan onmiddellijk en ga naar huis.
 3.  Zijn er in de directe omgeving (huisgenoten) gezondheidsklachten, blijf dan ook thuis;
 4. Desinfecteer bij binnenkomst de handen;
 5. Als we de sportvloer verlaten, respecteren we de 1,5 meter afstand regel 18 jaar en ouder ook op de sportvloer ;
 6. Ga niet eerder naar binnen dan 10 minuten voor aanvang van de activiteit;
 7. Blijf na afloop maximaal 10 minuten in de accommodatie.
 8. Volg de instructies van de zaalbeheerder en/ of de instructies zoals die zijn aangegeven (looproutes enz) bij de entree van de accommodatie.
 9. Leden van boven de 18 jaar trainen met maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar. Er kunnen maximaal 20 deelnemers inclusief de trainers in de zaal. (Sta je niet ingeschreven reserveer op tijd, inschrijving is verplicht) judo is even niet mogelijk maar we bieden een alternatieve training aan om je conditie op pijl houden.

Regels voor bezoekers per 14 oktober zijn
Heeft u iemand gebracht en/ of komt u iemand ophalen: wacht dan buiten de accommodatie. Natuurlijk ook hier de 1,5 meter afstand regel respecteren.( met het advies draag een mondkapje)

Onze sponsors