Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Geslaagd Judofestival bij JCR Judo

Vandaag 9 juli 2024 vond het jaarlijkse judofestival van JCR Judo plaats, een evenement dat in het teken stond van sportiviteit, plezier en samenzijn. Het festival bood een unieke combinatie van wedstrijden, showjudo, leuke spelletjes een muziekband(Harm’s Huisband van harmonievereniging Barendrecht) en als klap op de vuurpijl een super grote stormbaan. Het was een feest voor alle leden!

De clubkampioenschappen waren een groot succes. De kinderen lieten prachtige wedstrijden zien, waarbij hun technische vaardigheden en doorzettingsvermogen werden beloond met luid applaus van het publiek.

Nieuw dit jaar was het showjudo, een innovatieve toevoeging aan de judosport. De judoka’s hadden de opdracht gekregen om tijdens de lessen een show voor te bereiden. Deze show werd vervolgens aan een jury gepresenteerd, die hen beoordeelde op techniek, uitvoering, creativiteit en acrobatiek. 

Er waren veel teams die deelnamen aan het showjudo, en het enthousiasme en de creativiteit van de deelnemers maakten dit onderdeel tot een groot succes.

Al met al was het judofestival een fantastische dag voor jong en oud, en een mooie gelegenheid om de saamhorigheid binnen de club te vieren. En aan het einde kregen de judoka’s een heerlijke appel van Rainbow international Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!
ps natuurlijk bedanken we alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan dit prachtige evenement

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot