Halloween en Nederlands kampioenschap -15

Het weekend begon op vrijdagavond met onze Halloween tocht. 50 judoka’s (monsters, heksen, zombies, mummies en nog heel veel gekke wezens) van JCR liepen deze super spannende ronde langs water door geulen en door bosjes. De judoka’s moesten de jager helpen die ineens bebloed uit de bosjes kwam strompelen. In groepjes van 4 tot 5 kinderen werd door de glow-sticks te volgen spannende ronde gelopen waarbij zij onderweg werden verast door allerlei monsters en vreemde levende wezens. Boven op de berg was het einde van de tocht en kregen de kinderen een paar lekkere snoepjes en een diploma voor hun moedige gedrag.

De volgende ochtend ging meester Mario, op zijn verjaardag, vroeg op pad naar Leek (provincie Groningen) voor het Nederlands kampioenschap -15 jaar.
Antwaine en Oemaima beten het spits af voor JCR. Er werden 3 wedstrijden gewonnen maar helaas ook verloren. Hierdoor werd helaas geen prijs gewonnen, maar er is wel goed gejudood. In de middag kwamen Lindey en Sanna in actie hier werden zelfs 4 wedstrijden gewonnen, maar ook dat was niet genoeg voor een prijs, maar wel weer goede leermomenten.