Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Zuid-Hollandse Kampioenschappen: Succes voor JCR Judo -12 team naar Nederlandse kampioenschappen !! totaal 4 teams in de prijzen!

Vandaag 25 mei vonden er in Dordrecht de Zuid-Hollandse kampioenschappen plaats voor de leeftijdscategorieën -10, -12 en -15 jaar. JCR Judo nam deel met vijf teams en heeft indrukwekkende resultaten behaald.

Meisjes -12 Jaar (Hoofdklasse)
Onze meisjes -12 jaar bestaande uit Julia Tekin , Sarha Alpher, Tess van de Staaij Jennaly Jubithana, Sophie Bijnen, Eleah Mendes Barbosa, Isabeau Sip, Malia Borges Dias en Lisa Wensveen  hebben in de hoofdklasse een geweldige prestatie geleverd door tweede te worden. Hierdoor zijn ze geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap! Het team won vijf wedstrijden, maar verloor helaas de finale.

Meisjes -15 Jaar (Hoofdklasse)
De meisjes -15 jaar bestaande uit Tracy Gravenstijn, Wapke de Haan Schrijver, Stella van Essen, Hanne de Moor en Antonella Souza Vasquez hebben hard geknokt en eindigden op een verdienstelijke vijfde plaats. Ze wonnen drie wedstrijden en verloren er twee, met slechts zeven wedstrijdpunten minder dan de nummer drie.

Jongens -12 Jaar (1e Klasse)
De jongens -12 jaar bestaande uit Brandon Law, David Hagendoorn, Casper Hovius, Kenji de Waal en Dylan Pinas hebben  in de eerste klasse een overtuigende overwinning behaald en zijn kampioen geworden! Het team won maar liefst zes wedstrijden. En zijn gepromoveerd naar de hoofdklasse.Het tweede team van JCR bestaande uit Jake de Man, Jayden van Laarhoven, Joris Emmers, Ilyano Randwijk, IJsbrand Slabbekoorn en Kian Tashakoor zijn in deze klasse op de derde plaats geëindigd met vier overwinningen.

Instapklasse -10 Jaar
Onze jongste judoka’s in de instapklasse hebben ook een knappe prestatie neergezet door derde te worden. Het team bestond uit Milan van Laarhoven, Adriaan Hassas, Imanuel Rosbergen, Dima Boutko en Siem Fledderus. Ze wonnen vijf wedstrijden.

Eervolle Vermelding voor JCR-Coach Deborah Gravenstijn
Een speciaal moment van de dag was de erkenning van onze coach Deborah Gravenstijn, die nu vereeuwigd is op de Wall of Fame in het district Zuid-Holland. Dit vanwege haar twee olympische medailles en twee wereldkampioenschap medailles.

We willen alle ouders bedanken voor hun steun vandaag, de judokas voor hun geweldige inzet en energie evenals onze coaches Miranda, Savina, Luka, Deborah en Mario voor hun uitstekende begeleiding! En natuurlijk SP Schiedam dat hun meiden mee konden doen in ons team!!