Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Judo school Barendrecht Nieuweland

Judo in Barendrecht Nieuweland

JCR Judo Barendrecht Nieuweland is toegewijd om kinderen een uitstekend programma in de krijgskunst judo te bieden. Met uitgebreide zelfverdedigingslessen kunnen deelnemers hun vaardigheden ontwikkelen in een veilige en gecontroleerde omgeving, samen met het ontwikkelen van zelfvertrouwen, individualiteit en sportiviteit. Onze focus ligt op het helpen van kinderen bij het opbouwen van een pad van zelfontwikkeling door middel van judo – waardoor ze hun fysieke en mentale capaciteiten kunnen aanscherpen, terwijl ze ook de waarde van teambuilding leren. Als bewijs van onze betrokkenheid bij onze kinderen bieden we het hele jaar door lessen aan die kinderen van alle achtergronden uitnodigen om judo te leren in een inclusieve omgeving met instructeurs die speciaal zijn opgeleid om jonge leerlingen les te geven. Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kind aan het sporten te krijgen, dan is JCR Judo Barendrecht Nieuweland de perfecte plek voor je kind om te bewegen!

Judoschool voor kinderen Barendrecht

JCR Judo Barendrecht Nieuweland is gepassioneerd over het aanbieden van Judo als een manier om kinderen te bekrachtigen in hun zelfontwikkeling, zelfverdediging en teambuilding. Ze zijn toegewijd om een omgeving te bieden die het leren, de ontwikkeling en de liefde voor de vechtsport aanmoedigt. Kinderen profiteren niet alleen van de fysieke aspecten van deze sport, maar krijgen ook waardering voor wat sport kan doen om hen emotioneel en sociaal te helpen. Door judolessen leren kinderen respect voor medeleerlingen, doelen stellen en die bereiken, en andere belangrijke levensvaardigheden. JCR Judo is daarom een ideale plek voor kinderen die meer willen leren over judo en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden willen ontwikkelen zoals fysieke fitheid, discipline, eerlijkheid en goed sportmanschap; en dat alles in een veilige en kameraadschappelijke sfeer.

JCR Judo Barendrecht Nieuweland​

JCR Judo Barendrecht Nieuweland biedt sinds 1999 judolessen aan kinderen van 7-17 jaar en het is een van de beste sportclubs voor kinderen in Zuid-Nederland. Door een variatie aan lessen leren kinderen niet alleen zelfverdediging, maar ook waardevolle levenslessen die hun zelfvertrouwen helpen opbouwen en persoonlijke groei bevorderen. JCR Judo gebruikt een uniek ontwikkelingssysteem door middel van judo oefeningen om kinderen een integrale vorming te geven die synchroon loopt met hun fysieke mogelijkheden. Kinderen leren waarden als respect en moed, waar ze meer aan hebben dan alleen het beoefenen van vechtsporten. Bovendien bouwen ze buitengewone relaties op in de klas en creëren ze sterke banden tussen teamgenoten door activiteiten als teamspiritdagen en kampeeruitjes. Je inzetten voor een sport als judo is een uitstekende manier om kinderen zowel fysieke als mentale oefening te geven terwijl je ze helpt zich te ontwikkelen tot volwassen individuen.

Onze sponsors