Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Judo school Barendrecht Carnisselande

Judo in Barendrecht Carnisselande

Bij Judoschool JCR Judo Barendrecht erkennen we het belang van sport voor kinderen en streven we ernaar hen niet alleen judo te geven, maar ook zelfverdediging. Wij geloven dat judo een ideale sport is voor kinderen, niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat het hen kan helpen fysieke kracht te krijgen, evenals zelfvertrouwen en discipline. We geloven ook dat leren hoe ze zich kunnen verdedigen in een veilige omgeving belangrijk is voor kinderen. Onze ervaren instructeurs begrijpen de behoeften van kinderen, en stemmen de lessen daarop af zodat ze meer uit hun lessen halen – dit kunnen fysieke vaardigheden zijn zoals trappen en stoten, en tegelijkertijd mentale vaardigheden zoals focus en respect. Op onze school streven we ernaar om van sport een gezonde gewoonte te maken voor onze jonge leerlingen – en er is geen betere manier om te beginnen dan met judo!

Judoschool in de buurt van Rotterdam

JCR Judo Barendrecht is een judoschool die kinderen een unieke ervaring biedt om de kunst van zelfverdediging en judo te leren. Door hun professionele begeleiding kunnen kinderen een diepere verbinding met hun geest en lichaam ontwikkelen terwijl ze leren hoe ze zichzelf kunnen verdedigen in situaties waarin ze zich bedreigd voelen. In tegenstelling tot andere sporten richt Judo zich op evenwicht en lichaamsbeheersing, zodat kinderen zich veiliger en zekerder kunnen voelen in onzekere omgevingen. Door deze beoefening leren kinderen ook veerkracht, omdat het tijd en moeite kost om de grondbeginselen van judo te begrijpen. Bovendien creëert JCR Judo Barendrecht een veilige leeromgeving voor alle leerlingen waardoor ze vriendschappen kunnen vormen, hun motoriek kunnen verbeteren en gezonde gewoonten kunnen aanleren die tot ver na de kindertijd blijven bestaan.

JCR Judo Barendrecht Carnisselande

Judoschool JCR Judo Barendrecht is een fantastische en gerenommeerde judoschool die lessen aanbiedt aan kinderen van vier tot achttien jaar. Deze unieke judoschool is niet alleen gespecialiseerd in vechtsporten, maar concentreert zich ook op het geven van zelfverdedigingslessen om kinderen te helpen zelfvertrouwen te krijgen en waardevolle levenslessen te leren. Het is bewezen dat judo een bijzonder gunstige sport is voor kinderen, omdat het concentratie en zelfrespect ontwikkelt en tegelijkertijd de fysieke activiteit en kracht vergroot. De ervaren instructeurs van JCR Judo Barendrecht concentreren zich op individuele ontwikkeling, zodat elke leerling de techniek in zijn eigen tempo onder de knie krijgt en maximale vooruitgang boekt bij elke les. Met een focus op plezier en gezelligheid biedt de school de perfecte balans tussen leren in de gemeenschap en zelfverbetering in een poging ervoor te zorgen dat leerlingen hun lessen energiek, bevoegd en verkwikt verlaten.

Onze sponsors