Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Judo school Rotterdam Hillegersberg-Zuid

Judo in Rotterdam Hillegersberg-Zuid

Judo is een fantastische sport voor kinderen van alle leeftijden! Bij Judoschool Rotterdam begrijpen en zijn we in staat om het belang van zelfverdediging bij te brengen, terwijl we de grondslagen leren van een van de meest populaire vechtsporten. Daarnaast bieden onze speciaal ontworpen lessen kinderen een sterke fysieke ontwikkeling en teamwork en sociale vaardigheden. Wie geïnteresseerd is in wedstrijdjudo, krijgt eersteklas training van onze toegewijde coaches en kan ook deelnemen aan extra toernooien. Regelmatig oefenen versterkt niet alleen iemands algehele gezondheid, maar verhoogt ook de concentratie en discipline. Zelfs voor senioren biedt Judoschool Rotterdam deskundige instructeurs om levenslange vaardigheden aan te leren in een leuke omgeving. Onze ultramoderne apparatuur biedt de beste mogelijkheid om deze Olympische sport onder de knie te krijgen! Waarom niet vandaag nog beginnen?

Judo school Rotterdam

Judoschool Rotterdam is de perfecte plek om kinderen kennis te laten maken met zelfverdediging, sport en wedstrijdjudo. Judo is een internationale krijgskunst van Japanse oorsprong die zich richt op sloten, worpen en take-downs. Kinderen op de Judoschool leren de principes van discipline en toewijding terwijl ze de grondbeginselen van deze vechtsport leren. Op deze gerenommeerde school zijn ook cursussen voor senioren beschikbaar, zodat meer ervaren cursisten hun volledige potentieel in judo kunnen bereiken. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, Judoschool Rotterdam biedt iets voor alle niveaus; van moderne trainingsprogramma’s tot traditionele methoden. Dit is een uitstekende gelegenheid voor kinderen om actief te blijven, zichzelf uit te dagen met lichaamsbeweging en discipline te ontwikkelen, en dat alles met plezier onderweg!

JCR Judo Rotterdam Hillegersberg-Zuid

Judo is een dynamische vechtkunst en gevechtssport, populair onder zowel volwassenen als kinderen. Bij Judoschool Rotterdam bieden ze les in de grondbeginselen van judo: slaan, worstelen en zelfverdedigingstechnieken, maar ook wedstrijdjudo voor zowel kinderen als senioren. Judo stelt mensen in staat zichzelf te verdedigen door principes van evenwicht, coördinatie en juiste techniek aan te leren. Een activiteit als deze kan kinderen de broodnodige lichamelijke activiteit bieden en tegelijkertijd belangrijke levensvaardigheden bijbrengen, zoals betere zelfverdediging, discipline en respect. Omdat judo blijft groeien in populariteit, zal judoschool Rotterdam een vooraanstaande bestemming blijven voor het leren van de ware kracht van judo die verder gaat dan alleen fysieke kracht.

Onze sponsors