Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Judo school Rotterdam Nesselande

Judo in Rotterdam Nesselande

JCR Judo Rotterdam is een van de belangrijkste judoscholen in de stad en biedt een scala aan lessen die zijn ontworpen om het vaardigheids- en kennisniveau van de leerlingen te verbeteren. Onze lessen beslaan alle leeftijdscategorie├źn, van kinderen die veel plezier beleven aan het leren van deze populaire vechtsport tot de meest ervaren senioren die op een hoger niveau willen meedoen. Niet alleen kunnen deelnemers genieten van uren plezier met vrienden terwijl ze fit worden en hun vaardigheden in Judo aanscherpen, maar ze zullen ook hun zelfverdediging en andere fysieke activiteiten verbeteren voor een betere algehele gezondheid. Bovendien is het een perfecte gelegenheid voor jonge geesten om hun grenzen te ontdekken en te verkennen, wat resulteert in een verbeterde kracht en houding, en een betere hand-oog co├Ârdinatie. Ondersteunend maar zeer professioneel, JCR Judo Rotterdam’s doel is om studenten een gestructureerde omgeving te bieden die hen in staat stelt om hoge normen in techniek en conditionering te verwerven. Zoek niet verder – het centrum staat klaar om je kind (of jezelf) een lonende en plezierige ervaring te bezorgen!

Judoschool in de buurt van Rotterdam

JCR Judo Rotterdam is de perfecte plek voor kinderen om kennis te maken met een spannende vechtkunst en belangrijke lessen over zelfverdediging te leren. Judo, dat zijn oorsprong vindt in Japan, biedt kinderen een leuke en energieke vorm van fysieke activiteit die verder gaat dan alleen competitie. De school benadrukt judo niet alleen als een sport, maar ook als een pad voor persoonlijke groei en prestatie. Kinderen die lid worden van JCR Judo leren de basis van techniek, beweging en discipline om hun fysieke vaardigheden aan te scherpen en tegelijkertijd echte leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in wedstrijdjudo heeft JCR instructeurs die ook gediplomeerde internationale scheidsrechters zijn en die het talent van elke atleet kunnen helpen koesteren, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Maar ongeacht het niveau van deskundigheid, zowel kinderen als senioren blijven lonende voordelen ervaren van het leren van deze dynamische vechtkunst bij JCR Judo Rotterdam.

JCR Judo Rotterdam Nesselande

Bij JCR Judo Rotterdam kunnen kinderen genieten van de judosport met de mogelijkheid om zelfverdedigingsvaardigheden te ontwikkelen en aan wedstrijden mee te doen. Van beginners die net beginnen tot ervaren deelnemers, JCR Judo Rotterdam heeft voor elk wat wils. Van groepslessen die de nadruk leggen op het leren van de grondbeginselen tot specifieke oefeningen en persoonlijke feedback van ervaren coaches, kinderen kunnen hun vaardigheden ontwikkelen in een leuke en veilige omgeving. Voor degenen die op zoek zijn naar een competitief voordeel of een kans om hun judo bekwaamheid te laten zien, worden er ook toernooien aangeboden op verschillende leeftijdsniveaus. Ongeacht je doelen en dromen met judo, JCR Judo Rotterdam heeft programma’s voor kinderen van alle leeftijden en niveaus om hen te helpen de hogere niveaus van deze vechtkunst te bereiken.

Onze sponsors