Recreatief en prestatief Judo
Voor alle leeftijden

Judo school Rotterdam IJsselmonde

Judo in Rotterdam IJsselmonde

Als je op zoek bent naar een geweldige activiteit voor je kinderen dit jaar, kijk dan niet verder dan judo! Judoschool JCR Judo Rotterdam IJsselmonde is een geweldige omgeving voor kinderen van alle leeftijden om de Japanse vechtkunst judo te leren. Het zal niet alleen waardevolle zelfverdedigingslessen en mogelijkheden tot zelfontplooiing bieden, maar ook belangrijke vaardigheden zoals sportiviteit en teambuilding aanleren. Naast deze vechtsportoefeningen krijgen leerlingen bij JCR ook essentiële cardio-instructie die speciaal op hun leeftijd is afgestemd. Je kind leert dus niet alleen iets zinvols, het krijgt ook nog eens een goede oefening!

Judo school Rotterdam

Bij Judoschool JCR Judo Rotterdam IJsselmonde streven ze ernaar om kinderen de grondbeginselen van judo en het belang ervan voor zelfontwikkeling te leren. Elk kind kan profiteren van het leren hoe zich goed te verdedigen door middel van vechtsporten, maar ook hoe samen te werken met anderen tijdens teambuildingsoefeningen. Door Judo Rotterdam kunnen kinderen ook leren over de juiste rekoefeningen en gezonde bewegingsrichtlijnen, waarbij ze leren waarom beweging goed is voor zowel hun lichamelijke als geestelijke gezondheid. Bovendien staat sportiviteit hier hoog in het vaandel, waardoor kinderen kunnen oefenen in samenwerken en slagen – individueel of collectief – terwijl ze elkaar steunen in de sport. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel kinderen aan zowel judo als andere sporten doen: ze bieden blijvende voordelen die een leven lang meegaan!

JCR Judo Rotterdam IJsselmonde

JCR Judo Rotterdam IJsselmonde biedt een scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, van judolessen ontworpen om zelfverdediging en zelfontwikkeling te leren, tot teambuildingsactiviteiten die kunnen helpen fysieke, mentale en communicatieve vaardigheden op te bouwen. Onze oefenrichtlijn voor kinderen zorgt ervoor dat iedereen de kans krijgt om actief en gezond te blijven door deel te nemen aan cardio-oefeningen die specifiek zijn voor de sport. We benadrukken sportiviteit en streven naar een omgeving waarin kinderen door middel van leuke activiteiten en spelletjes kunnen leren over het belang van teamwerk. Kinderen die naar onze school komen worden blootgesteld aan een verscheidenheid van verschillende sporten en aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen. Wij geloven dat het onderdompelen in dit soort ervaringen essentieel is voor het ontwikkelen van belangrijke levensvaardigheden die ze hun hele leven lang zullen gebruiken.

Onze sponsors